Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy orgánov SAV » Vedecké kolégiá - 1. organizačné obdobie
Informácie o fondeÚvod k inventáru
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

848II H196288
Riadenie odborných komisií
Návrh na zloženie komisií vedeckého kolégia: Komisie pre plánovanie a kontrolu plánu, Komisie pre vedeckú výchovu kádrov, Edičnej komisie a Komisie pre zahraničné styky a previerkových komisií pre ústavu; návrh na reorganizáciu Československej ukrajinistickej komisie; správa o činnosti Slovenskej slavistickej komisie.
849II H196388
Riadenie odborných komisií
Správy zo zasadnutí Komisie pre výskum dejín Bratislavy; súhlas vedeckého kolégia s vytvorením Komisie pre byzantológiu pri Archeologickom ústave SAV.
850II H196488
Riadenie odborných komisií
Správa o vytvorení Slovenského výboru pre dejiny protifašistického odboja; návrh na zloženie československo-poľskej historickej komisie; návrh na zriadenie komisie pre súpis rukopisov; návrh na zriadenie Slovenského výboru slavistov; návrh na zloženie československo-maďarskej komisie; zápisnice zo zasadaní Komisie pre výskum dejín Bratislavy a Numizmatickej komisie.
851II H196588
Riadenie odborných komisií
Zriadenie Komisie pre výskum dejín a života zahraničných Slovákov; zriadenie ideovej komisie pre Archív SAV; návrh na zastúpenie vedeckého kolégia v československej národnej balkanistickej komisii AISEE; správa o činosti odborných pracovných komisií pri kolégiu.
852II H196688
Riadenie odborných komisií
Návrh na vytvorenie Komisie pre najnovšie dejiny; zápisnice zo zasadania Archeologickej komisie; návrh na začlenenie Komisie pre štúdium karpatskej kultúry do vedeckého kolégia; návrh na nové zloženie Komisie pre tvorbu životného prostredia.