Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy orgánov SAV » Vedecké kolégiá - 1. organizačné obdobie
Informácie o fondeÚvod k inventáru
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

1004II B 31962100
Čiastkové správy
Správa o činnosti a situácii literárnovedného oddelenia Československo-sovietskeho inštitútu SAV; prehľad najdôležitejších udalostí slovenského výtvarného života v r. 1961.
1005II B 31963100
Čiastkové správy
Správa o stave a úlohách vied o umení so zameraním na problémy súčasnej teórie umenia a umeleckú kritiku; vyjadrenie vedeckého kolégia o pedagogickej činnosti na pracoviskách; správa o stave hudobnej kritiky na Slovensku; správa o plnení záverov z previerky zamerania a štruktúry pracovísk vedeckého kolégia.
1006II B 31964100
Čiastkové správy
Správa o úlohách v problematike československých vzťahov v oblasti vied o umení; správy o stave vedeckých pracovníkov: v Slovenskom ústave pamiatkovej starostlivosti a ochrany prírody, na Katedre hudobnej vedy a výchovy Filozofickej fakulty Univerzity Komenského; na Filozofickej fakulte Univerzity P. J. Šafárika v Prešove a vo Výskumnom ústave teórie a dejín architektúry.
1007II B 31965100
Čiastkové správy
Správy pracovísk vedeckého kolégia o spolupráci s vysokými školami; správy o činnosti útvarov vedeckoinformačnej služby na pracoviskách; správa o sieti a úlohách výskumu v oblasti vied o umení na Slovensku.