Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy orgánov SAV » Vedecké kolégiá - 1. organizačné obdobie
Informácie o fondeÚvod k inventáru
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

1050II F 11962102
Vedecká výchova – všeobecné
Žiadosť Kabinetu teórie a dejín umenia SAV o udelenie práva školiaceho pracoviska; zoznam prijatých ašpirantov na pracoviskách kolégia a návrhy na školiteľov.
1051II F 11963102
Vedecká výchova – všeobecné
Žiadosť Ústavu hudobnej vedy SAV o udelenie práva školiaceho pracoviska; výročné hodnotenie ašpirantov vedeckého kolégia; návrhy na školiteľov; oznámenie o obhájení titulov kandidátov vied.
1052II F 11964102
Vedecká výchova – všeobecné
Žiadosť Ústavu svetovej literatúry a jazykov SAV o priznanie práva školiaceho pracoviska; posudok doktorskej kandidátskej práce A. Matušku; menovania školiteľov; oznámenia o udelení hodnosti kandidáta vied; návh na nové školiace pracoviská: Slovenskú národnú galériu a Slovenský ústav pamiatkovej starostlivosti a ochrany prírody.
1053II F 11965102
Vedecká výchova – všeobecné
Návrhy školiteľov a školiacich pracovísk; oznámenia o udelení hodnosti kandidáta vied; oznámenie Štátnej komisie pre vedecké hodnosti o ďalších skupinách a odborov vied, v ktorých sa udeľujú vedecké hodnosti.
1054II F 11966102
Vedecká výchova – všeobecné
Správa o vyhodnotení činnosti komisií vedeckého kolégia pre obhajoby kandidátskych a doktorských dizertačných prác; návrhy vedeckého kolégia na udelenie hodností doktora vied o umení; návrh koncepcie internej vedeckej ašpirantúry; návrhy obhajobných komisií; oznámenia o udelení hodnosti kandidáta vied.