Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy orgánov SAV » Vedecké kolégiá - 1. organizačné obdobie
Informácie o fondeÚvod k inventáru
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

560II F 1196260
Vedecká výchova – všeobecné
Správa o súčasnom stave a perspektívach výchovy vedeckých pracovníkov v SAV; návrhy na schválenie stálych komisií Biologického ústavu pre obhajoby kandidátskych prác; plán výchovy vedeckých pracovníkov v Arboréte v Mlyňanoch na r. 1963; žiadosti o súhlas k obhajobe dizertačných prác.
561II F 1196360
Vedecká výchova – všeobecné
Plány výchovy vedeckých pracovníkov na jednotlivých pracoviskách; menovania školiteľov; žiadosti o priznanie práva školiaceho pracoviska.
562II F 1196460
Vedecká výchova – všeobecné
Rozdelenie školiacich pracovísk medzi vedecké kolégiá; menovanie stálych komisií pre obhajoby a menovania školiteľov; výročné hodnotenie ašpirantov Biologického ústavu SAV.
563II F 1196560
Vedecká výchova – všeobecné
Odvolanie sa predsedu vedeckého kolégia proti zamietnutiu navrhovanej komisie pre obhajoby Štátnou komisiou pre vedecké hodnosti; návrhy a zoznamy školiteľov; pokyny pre previerku siete školiacich pracovísk.
564II F 1196660
Vedecká výchova – všeobecné
Zoznam predmetov odborných kandidátskych skúšok podľa vedných odborov; rozdelenie školiacich pracovísk a rezortov medzi vedecké kolégiá; zoznam školiacich pracovísk, odborov a školiteľov v rámci vedeckého kolégia.