Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy orgánov SAV » Vedecké kolégiá - 1. organizačné obdobie
Informácie o fondeÚvod k inventáru
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

872II K196290
Smernice, obežníky
Smernice pre udeľovanie cien a vyznamenaní; obežník s metodickými pokynmi pre úpravu 3. päťročného plánu; pokyny pre zostavenie vedeckovýskumných plánov na r. 1963.
873II K196390
Smernice, obežníky
Zásady a formy odmeňovania vynikajúcich výsledkov práce; smernice pre výročné hodnotenie činnosti; smernice pre činnosť pracovísk v odbore vedeckých informácií.
874II K196490
Smernice, obežníky
Obežník o zmene zaradenia sekretárok vedeckých kolégií; smernice pre zostavenie plánu zahraničných stykov; obežník s návrhom nomenklatúry odborov vedeckých pracovníkov; smernice o odmeňovaní členov vedeckých kolégií; obežník s úpravou návrhu na postup pri udeľovaní hodnosti doktora vied.
875II K196590
Smernice, obežníky
Pokyny pre zostavenie plánov výskumných úloh na pracoviskách SAV a ČSAV; zásady pre určovanie štipendií interným vedeckým ašpirantom; smernice o postupe pri vypracovaní a schválení organizačných poriadkov pracovísk; smernice pre výchovu vedeckých kádrov; metodické pokyny pre vypracovanie plánu rozvoja SAV na r. 1966–1970.
876II K196691
Smernice, obežníky
Smernice pre kontrolu a záverečné opatrenia pri ukončení štátnych a ústavných vedeckovýskumných úloh; smernice pre financovanie výskumnej činnosti vedeckých spoločností pri SAV; smernice o riadení a vykonávaní zahraničných stykov; obežník o preraďovaní vedeckých pracovníkov; novelizácia predpisov o vedeckej výchove.