Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy orgánov SAV » Vedecké kolégiá - 1. organizačné obdobie
Informácie o fondeÚvod k inventáru
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

623II L196267
ČSAV – všeobecné
Stanovisko Ústavu experimentálnej biológie a genetiky ČSAV k vytvoreniu nového pracoviska ČSAV v Košiciach; list podpredsedu ČSAV o výsledkoch previerky štruktúry a zamerania pracovísk ČSAV a návrhom na ponechanie Biologického ústavu SAV v rámci ČSAV; opis uznesenia vlády ČSSR o kádrovom, finančnom a materiálnom zabezpečení ďalšieho rozvoja vedeckej a výskumnej činnosti vysokých škôl.
624II L196367
ČSAV – všeobecné
Rozbor pripomienok vedeckých kolégií a pracovísk SAV a ČSAV k návrhu stanov Akadémie; témy spolupráce ČSAV s Bulharskou, Nemeckou, Maďarskou a Rumunskou akadémiou vied; stanovisko Vedeckého kolégia všeobecnej biológie ČSAV k menovaniu nového člena z Virologického ústavu SAV.
625II L196467
ČSAV – všeobecné
Správa Vedeckého kolégia všeobecnej biológie ČSAV o súčasnej situácii v československej genetike a jej úlohách; materiály Štátnej komisie pre rozvoj a koordináciu vedy a techniky o prijímaní nových pracovníkov do vedeckej výchovy podľa vedných odborov.
626II L196567
ČSAV – všeobecné
Rezolúcia z 2. celoštátneho zjazdu československých zoológov; zoznam školiacich pracovísk a školiteľov v ČSAV, SAV a v pôsobnosti centrálnych úradov; návrh tém vedeckometodických seminárov pre pracovníkov rezortných výskumných ústavov o najnovších poznatkoch teoretického výskumu.
627II L196667
ČSAV – všeobecné
Štatistické informácie Ústrednej komisie ľudovej kontroly a štatistiky o výchove vedeckých pracovníkov v r. 1965; vyjadrenie ČSAV a Ministerstva školstva a kultúry k celoštátnemu návrhu plánu vedeckej výchovy na r. 1966–1970.