Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy orgánov SAV » Vedecké kolégiá - 1. organizačné obdobie
Informácie o fondeÚvod k inventáru
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

618II K196266
Smernice a obežníky
Obežník o organizačných a kádrových predpokladoch pre činnosť vedeckých kolégií SAV; smernice o pomocných vedeckých silách v SAV; pokyny pre výročné vyhodnotenie činnosti pracovísk za r. 1962.
619II K196366
Smernice a obežníky
Smernice pre odmeňovanie prác spojených s plánovaním, koordináciou a kontrolou štátnych vedeckovýskumných úloh; smernice pre činnosť pracovísk v odbore vedeckých informácií; pokyny na zabezpečenie nových úloh a pôsobnosti vedeckých kolégií na úseku vedeckej výchovy.
620II K196466
Smernice a obežníky
Obežník o zriaďovaní detašovaných katedier vysokých škôl na vedecko-výskumných pracoviskách SAV; úprava návrhu na postup pri udeľovaní hodnosti doktora vied; smernice o zásadách a formách odmeňovania vynikajúcich výsledkov výskumnej práce v SAV; metodické pokyny pre vypracovanie návrhu plánu rozvoja vedy a techniky na r. 1965 a výhľadovo na r. 1966; doplnok smerníc na preraďovanie vedeckých pracovníkov.
621II K196567
Smernice a obežníky
Metodické pokyny pre vypracovanie plánu rozvoja SAV na r. 1966–1970; návrh smerníc na úhradu nákladov vynaložených na práce, za ktoré je vyplácaná autorská odmena; metodické podklady pre koordináciu vedeckovýskumných úloh, ktoré majú nadväzovať na tvorbu životného prostredia.
622II K196667
Smernice a obežníky
Smernice o kádrovej práci v SAV; pokyny o evidencii výskumných a vývojových prác; smernice pre financovanie výskumnej činnosti vedeckých spoločností pri SAV; obežník o styku pracovísk so zastupiteľskými úradmi; obežník o posilňovaní vzťahov pracovísk SAV s vysokými školami.