Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy orgánov SAV » Vedecké kolégiá - 1. organizačné obdobie
Informácie o fondeÚvod k inventáru
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

1057II H1962102
Riadenie odborných komisií
Návrh na reogranizáciu Českosloveneskej ukrajinistickej komisie; zriadenie Komisie pre modernú filológiu a menovanie jej členov; pozvánka a program schôdze Komisie pre teóriu literatúry a metodológiu.
1058II H1963102
Riadenie odborných komisií
Zápis zo zasadnutia Bibliografickej komisie pri Ústave slovenskej literatúry SAV; návrh na založenie Komisie pre hudobnú teóriu; správa o zriadení malej komisie pre koordináciu dokumentačných a bibliografickch prác na umelecko-historických pracoviskách na Slovensku pri Odbornej komisii pre teóriu a dejiny umenia; pozvánka na poradu Odbornej komisie pre divadelnú vedu a film.
1059II H1964102
Riadenie odborných komisií
Správa o činnosti Odbornej komisie kolégia pre hudobnú vedu za r. 1964; správa o činnosti Komisie pre koordináciu dokumentačnej práce; návrh na zriadenie Slovenského výboru slavistov ako súčasti Československého komitétu slavistov.
1060II H1965102
Riadenie odborných komisií
Zápisnica z ustanovujúcej schôdze Odbornej komisie pre ukrajinskú filológiu v ČSSR; návrh na zriadenie Odbornej komisie pre architektúru pri vedeckom kolégiu vied o umení SAV.
1061II H1966102
Riadenie odborných komisií
Predbežný rámcový návrh pracovnej skupiny pri Predsedníctve SAV pre prípravu novej koncepcie, zamerania, rozvoja, organizácie a riadenia spoločenských vied.