Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy orgánov SAV » Vedecké kolégiá - 4. organizačné obdobie
Informácie o fondeÚvod k inventáru
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

4116II F 11975408
Vedecká výchova – všeobecné
Menovanie členov obhajobných komisií; zoznam komisií pre obhajoby kandidátskych dizertačných prác pri vedeckom kolégiu; návrh vedeckého kolégia na zriadenie stálych komisií pre obhajoby kandidátskych dizertačných prác s celoslovenskou pôsobnosťou; návrh na schválenie Biologického ústavu SAV za školiace pracovisko v odbore molekulárna biológia.
4117II F 11976409
Vedecká výchova – všeobecné
Návrhy na členov stálej komisie pre obhajoby kandidátskych dizertácií podľa vedných odborov.
4118II F 11977409
Vedecká výchova – všeobecné
Vyhodnotenie úrovne obhajoby kandidátskych dizertačných prác a činnosť komisií pre obhajoby z vedných odborov patriacich do pôsobnosti kolégia; pripomienky vedeckého kolégia k návrhu vyhlášky SKVH a konaní pri udeľovaní vedeckých hodností; prehľad školiacich pracovísk, školiteľov a pracovníkov vo výchove a pôsobnosti Vedeckého kolégia biologicko-lekárskych vied.
4119II F 11978409
Vedecká výchova – všeobecné
Návrhy na členov komisií pre obhajoby kandidátskych dizertačných prác s celoslovenskou pôsobnosťou podľa vedných odborov. Správa o situácii vo výchove vedeckých pracovníkov v oblasti chemických, biologicko-lekárskych a biologicko-poľnohospodárskych vied a plán výchovy do r. 1990; informácia vedeckého kolégia o súčasnom stave, koncepcii a perspektívach výchovy v oblasti biologicko-lekárskych vied SSR.
4120II F 11979410
Vedecká výchova – všeobecné
Vyhodnotenie úrovne obhajoby kandidátskych dizertačných prác a činnosti obhajobných komisií z vedných odborov v pôsobnosti vedeckého kolégia; stanovisko vedeckého kolégia k návrhu na určenie nového vedného odboru „biomedicínska technika a bionika“; oznámenie SKVH o súhlase so zložením obhajobných komisií v jednotlivých vedných odboroch; protest vedeckého kolégia proti rozhodnutiu SKVH nepriznať Vedeckému kolégiu biologicko-lekárskych vied právo zriadiť komisie a udeľovať vedecké hodnosti z vedných odborov biochémie a farmakológia; návrh na zaradenie biomedicínskej kybernetiky do odborov vedeckej výchovy.
4121II F 11980410
Vedecká výchova – všeobecné
Zoznam komisií pre obhajoby kandidátskych dizertácií v biologicko-lekárskych vedách na Slovensku; zoznam vedných odborov patriacich do pôsobnosti Vedeckého kolégia pre biologicko-lekárske vedy SAV.