Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy orgánov SAV » Vedecké kolégiá - 4. organizačné obdobie
Informácie o fondeÚvod k inventáru
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

3758II B 41975365
Pripomienky, posudky, oponentúry, návrhy
Stanovisko vedeckého kolégia k návrhu na zabezpečenie pracovísk SAV výpočtovou technikou; pripomienky vedeckého kolégia k Opatreniam na zvýšenie účinnosti fyzikálneho výskumu v rámci SAV.
3758aII B 41976786
Pripomienky, posudky, oponentúry, návrhy
Vyjadrenie vedeckého kolégia k správe o súčasnom stave a perspektíve mikroprocesorov, ktorú predpokladá Vedecké kolégium technickej kybernetiky a elektroniky ČSAV; správa Vedeckého kolégia chémie SAV o stave a úlohách chemickej fyziky na Slovensku zaslaná na vedecké kolégium na posúdenie.
3758bII B 41978786
Pripomienky, posudky, oponentúry, návrhy
Posudok práce Š. Porubského „On theorems of Niven and Dressler“ a „On coverings system on rings“; hodnotenia a rozbor vedeckej činnosti I. Kočiša a J. Šajdu, pracovníkov Ústavu technickej kybernetiky SAV.
3758cII B 41979786
Pripomienky, posudky, oponentúry, návrhy
Pripomienky k materiálu o rozvoji biofyziky; pripomienky k návrhu organizačného a rokovacieho poriadku vedeckých kolégií SAV; rozbor vedeckej činnosti J. Mikloška v oblasti technickej kybernetiky.
3758dII B 41980786
Pripomienky, posudky, oponentúry, návrhy
Posúdenie vedeckotechnických expertíz pre vybrané okruhy problémov s výhľadom do r. 2000, menovite štúdiu „Úspora a zvýšenie účinnosti ľudskej práce elektronizáciou a kybernetizáciou výrobných procesov a riadiacich systémov“; stanovisko vedeckého kolégia k štúdii L. Pákozdyho „Zrušenie Einsteinovej teórie všeobecnej relativity“.