Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy orgánov SAV » Vedecké kolégiá - 4. organizačné obdobie
Informácie o fondeÚvod k inventáru
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

3807II H1975371
Riadenie odborných komisií
Zoznamy členov komiisí vedeckého kolégia; zápisnice zo zasadania Komisie pre fyziku; závery seminára o výpočtovej technike v SAV zorganizovaného Komisiou pre výpočtovú techniku v SAV; správa Komisie pre súťaž mladých odborných a vedeckých pracovníkov k 30. výročiu oslobodenia ČSSR.
3808II H1976371
Riadenie odborných komisií
Zápisnice zo zasadania Komisie pre fyziku pri vedeckom kolégiu SAV; návrh vedeckého kolégia na zloženie terminologických komisií; správa Komisie pre matematiku o činnosti.
3808aII H1977790
Riadenie odborných komisií
Zápisnice zo zasadaní Komisie pre kybernetiku a elektroniku, Komisie pre fyziku, Komisie pre matematiku; delegovanie zástupcov vedeckého kolégia do interdisciplinárnej Komisie pre chemickú fyziku; správa o činnosti československého národného komitétu IFIP.
3809II H1978371
Riadenie odborných komisií
Zápisnice zo zasadaní Komisie pre fyziku pri vedeckom kolégiu SAV, Komisie pre matematiku a Komisie pre kybernetiku a elektroniku; správa o činnosti Komisie pre kybernetiku a elektroniku.
3810II H1979371
Riadenie odborných komisií
Zápisnice zo zasadaní Komisie pre fyziku pri vedeckom kolégiu SAV, Komisie pre kybernetiku a elektroniku, Komisie pre matematiku; zloženie terminologických komisií; správa o činnosti československého národného komitétu IFIP.
3811II H1980371
Riadenie odborných komisií
Zápisnice zo zasadaní Komisie pre elektroniku a kybernetiku pri vedeckom kolégiu SAV, Komisie pre fyziku a Komisie pre matematiku; materiály pracovnej skupiny pre základný výskum a robotiku.