Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy organizácií SAV » Ústav etnológie SAV
Informácie o fondeÚvod k inventáru
Inventár
PDF súbor
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

272VIII.a197836
Všeobecná agenda
Návrh na zloženie komisie pre obhajoby kandidátskych dizertačných prác v odbore národopis; návrh Kabinetu etnológie FiF UK na členov komisie.
273VIII.a197936
Všeobecná agenda
Zloženie komisie pre obhajoby kandidátskych dizertačných prác.
274VIII.a198036
Všeobecná agenda
Pokyny k zasielaniu autoreferátov a dizertácií.
275VIII.a198136
Všeobecná agenda
Zápisnica z atestačných pohovorov s ašpirantmi NÚ SAV 6.IV.
276VIII.a198336
Všeobecná agenda
Návrh na zmeny v zložení komisie pre obhajoby kandidátskych dizertačných prác v odbore národopis; návrh na zriadenie študijného odboru novej skupiny vied „vedy o kultúre.“
277VIII.a198436
Všeobecná agenda
Zápisnica z hodnotenia práce študijných pobytov a ašpirantov; návrh na schválenie J. Botíka za člena komisie pre obhajoby kandidátskych dizertačných prác v odbore národopis.
278VIII.a198536
Všeobecná agenda
Menovanie B. Filovej za predsedníčku komisie pre obhajoby kandidátskych dizertačných prác v odbore národopis na FiF UK; správa Slovenskej komisie pre vedecké hodnosti o úrovni a prínose obhajovaných doktorských a kandidátskych dizertačných prác za obdobie 7. päťročnice v NÚ SAV; zápisnica z pracovného hodnotenia vedeckých ašpirantov a študijných pobytov zo dňa 15.X.
279VIII.a198636
Všeobecná agenda
Menovanie B. Filovej za predsedníčku komisie pre obhajoby kandidátskych dizertačných prác v odbore národopis Vedeckého kolégia SAV pre jazykovedy a vedy a literatúre, umení a národopis SAV; zápisnica z pracovného hodnotenia vedeckých ašpirantov a študijných pobytov zo dňa 3.XI.
280VIII.a198836
Všeobecná agenda
Zápisnice z periodického hodnotenia vedeckých ašpirantov a študijných pobytov z 19.I. a 4.X.
281VIII.a198937
Všeobecná agenda
Pozvánka a zápisnica z periodického hodnotenia vedeckých ašpirantov 30.X.; návrh na zloženie a schválené zloženie komisie pre obhajoby kandidátskych dizertačných prác v odbore národopis; vyhlásenie NÚ SAV, ktorým sa pripája k požiadavkám študentského hnutia o reštrukturalizáciu systému výučby na vysokých školách.
282VIII.a199037
Všeobecná agenda
Tabuľkový prehľad o vedeckej výchove v NÚ SAV za r. 1990; návrh na zriadenie stálej komisie pre obhajoby doktorských dizertácií vo vednom odbore národopis; menovanie M. Leščáka za člena komisie pre obhajoby kandidátskych dizertačných prác v odbore národopis; pozvánka a zápisnica z periodického hodnotenia vedeckých ašpirantov 19.X.
283VIII.a199137
Všeobecná agenda
Zoznam ašpirantov ústavu; predstavy ústavu na účasti vo výchovnom procese; oznam o nastupujúcich interných ašpirantoch.
284VIII.a199237
Všeobecná agenda
Pozvánka a zápisnica z periodického hodnotenia vedeckých ašpirantov 16.VI.; tabuľkový prehľad o vedeckej výchove za r. 1992; oznam podpredsedu SAV o finančnom príspevku na štipendiá.
285VIII.a199337
Všeobecná agenda
Pozvánka a zápisnica z periodického hodnotenia vedeckých ašpirantov 27.X.; žiadosť o presun nevyčerpaných prostriedkov na vedeckú výchovu na financovanie vydania Bibliografie národopisnej literatúry.
286VIII.a199437
Všeobecná agenda
Čerpanie finančných prostriedkov z rozpočtu SAV na vedeckú výchovu; správa o periodickom hodnotení vedeckých ašpirantov.
287VIII.a199537
Všeobecná agenda
Čerpanie finančných prostriedkov z rozpočtu SAV na vedeckú výchovu; pozvánka a zápisnica z periodického hodnotenia vedeckých ašpirantov 8.XI.; pozvánka ašpirantov na stretnutie s členmi Predsedníctva SAV.
288VIII.a199637
Všeobecná agenda
Výzva ústavu ašpirantom na potvrdenie záujmu o pokračovanie v štúdiu; pozvánka a zápisnica z periodického hodnotenia vedeckých ašpirantov 12.XI.; návrh na zvýšenie štipendia; informácia o novinkách v legislatíve týkajúcej sa vedeckej výchovy.
289VIII.a199737
Všeobecná agenda
Postup pri preraďovaní ašpirantov na doktorandské štúdium; gestorské pracovisko pre doktorandské štúdium a metodické usmernenie ministerstva školstva; vek garantov doktorandského štúdia; zoznam doktorandov; spoločné odborové komisie; limit novoprijatých doktorandov; pozvánka a zápisnica z periodického hodnotenia vedeckých ašpirantov 18.XI.; doporučený list doktorandom ústavu o náležitostiach štúdia.
290VIII.a1997–199837
Všeobecná agenda
Spis o priznaní práva školiaceho pracoviska v doktorandskom štúdiu pre odbor etnológia s prílohami – rozhodnutie ministerstva školstva, žiadosť a jej prílohy, žiadosť o opätovné prerokovanie, návrhy kandidátov na garantov; žiadosť o vymenovanie J. Michálka za predsedu Stálej komisie pre obhajoby doktorských dizertačných prác vo vednom odbore 71-05-9 národopis; žiadosť o doplnenie rozpočtových prostriedkov na štipendiá; prihláška doktorandov na jazykovú prípravu.
291VIII.a199937
Všeobecná agenda
Personálne zmeny v komisii pre obhajoby doktorských dizertačných prác; prehľad údajov o doktorandoch; pozvánky na konkurz na doktorandské štúdium a do členstva vo výberovej komisii; prihláška doktorandov na jazykovú prípravu; zoznam garantov doktorandského štúdia; pozvánka, prezenčná listina a zápisnica z periodického hodnotenia vedeckých ašpirantov 26.X.
292VIII.a200037
Všeobecná agenda
Spoločná odborová komisia pre odbor doktorandského štúdia etnológia; štatistické vyhodnotenie úspešnosti doktorandského štúdia; návrh na zvýšenie štipendií a osobné príplatky doktorandov; pozvánka, prezenčná listina a zápisnica z periodického hodnotenia vedeckých ašpirantov 18.X.; pozvánka na stretnutie doktorandov s členmi Predsedníctva SAV; seminár doktorandov 31.X. – prezenčná listina a náčrt seminára; ročná potreba finančných prostriedkov na vedeckú výchovu; prihláška doktorandov na jazykovú prípravu; stav doktorandov k 31.XII.; návrh kandidáta na člena Slovenskej komisie pre vedecké hodnosti ministerstva školstva.
293VIII.a200137
Všeobecná agenda
Inzerát konkurzu na miesto doktoranda; nové platové zaradenie a výška štipendií doktorandov; pozvánka, prezenčná listina a zápisnica z periodického hodnotenia vedeckých ašpirantov 30.X.; prihláška doktorandov na jazykovú prípravu; stav doktorandov k 31.XII.
294VIII.a200237
Všeobecná agenda
Prihláška doktorandov na jazykovú prípravu; pozvánka a zápisnica z periodického hodnotenia vedeckých ašpirantov 7.XI.; stav doktorandov k 30.X. a 31.XII.
295VIII.a200337
Všeobecná agenda
Správa o stave zahraničných doktorandov; menovanie do funkcie predsedu spoločnej odborovej komisie v odbore doktorandského štúdia etnológia; prehľad o počte doktorandov; stav doktorandov k 1.VI.; prihláška doktorandov na jazykovú prípravu; stav doktorandov k 23.X.; pozvánka a zápisnica z periodického hodnotenia vedeckých ašpirantov 23.X.
296VIII.a200437
Všeobecná agenda
Korešpondencia vo veci akreditácie pre doktorandské štúdium; prihláška doktorandov na jazykovú prípravu; valorizácia štipendií a finančné náklady na vedeckú výchovu; pozvánka a zápisnica z periodického hodnotenia vedeckých ašpirantov 8.XI.
297VIII.a200537
Všeobecná agenda
Delegáti ÚEt SAV na stretnutie mladých vedcov v Třešti; zapojenie ústavu do projektu Európsky doktorát a prijatie doktorandov zo zahraničia, ukončenie pobytu I. Caprosovej na ústave; menovanie za člena odborovej komisie v študijnom odbore etnológia; oznam zmien v stave doktorandov; termín prijímacích skúšok; prihláška doktorandov na jazykovú prípravu; rámcová dohoda o spolupráci vo vedeckej výchove s FiF UK; pozvánka a zápisnica z periodického hodnotenia vedeckých ašpirantov 9.XI.; prehľad doktorandov za rok 2005.
298VIII.a200637
Všeobecná agenda
Hodnotiaca správa Akreditačnej komisie Ministerstva školstva SR o posúdení spôsobilosti podieľať sa na doktorandskom študijnom programe, vyjadreniu ÚEt SAV k hodnotiacej správe; priznanie práva podieľať sa na doktorandskom štúdiu; zahraniční doktorandi; prihláška doktorandov na jazykovú prípravu; zoznam doktorandov k 31.XII; žiadosť o audit projektu Európsky doktorát.
299VIII.a200737
Všeobecná agenda
Zápisnica z periodického hodnotenia vedeckých ašpirantov 17.I.; koniec funkčného obdobia komisie pre obhajoby dizertačných prác v odbore etnológia; konkurz na doktorandské štúdium; projekt Európsky doktorát a zahraniční doktorandi; ukončenie pobytu C. Donerta na ústave; stav finančných prostriedkov na vedeckú výchovu; zoznam doktorandov k 31.XII.
300VIII.a200837
Všeobecná agenda
Žiadosť ÚEt SAV o vyjadrenie k spôsobilosti podieľať sa na doktorandskom študijnom programe; zoznam doktorandov k 24.XI.
301VIII.a200937
Všeobecná agenda
Témy doktorandských dizertačných prác podľa garantov; oznamy o menovaní školiteľov doktorandského štúdia z ÚEt SAV.